ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για Εθελοντές στο 1ο Ηealth Datathon

Το 1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛ/ΛΑΚ) και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας(ΕΕΜΕΠΥ) την Παρασκευή 17/05 και το Σάββατο 18/05 στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο 1ο Health Datathon, στα πρότυπα ανάλογων δράσεων στο εξωτερικό, θα διερευνηθεί η δυνατότητα, διαφορετικές και ετερόκλητες ομάδες (όπως προγραμματιστές, στατιστικοί και επαγγελματίες υγείας), να συνεργαστούν σε αναπάντητα ερωτήματα τόσο στον κλινικό τομέα όσο και στον τομέα διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

Ως εθελοντές θα χρειαστεί να αναλάβετε οργανωτικά καθήκοντα, όπως προετοιμασία υλικού, γραμματειακή υποστήριξη, έλεγχος και προετοιμασία τεχνικού εξοπλισμού, παροχή πληροφοριών στους συμμετέχοντες, άμεση  διαχείριση εκτάκτων περιστατικών, κλπ.

Παράλληλα, θα κερδίσετε πολύτιμη εμπειρία, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τον τρόπο οργάνωσης ενός hackathon και θα παραλάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής στη διοργάνωση του datathon.

Για τη συμμετοχή σας στην ομάδα εθελοντών του συνεδρίου, κρίνεται απαραίτητο να είστε, όσο το δυνατό περισσότερο, διαθέσιμοι/ες κατά τη χρονική περίοδο 17 και 18 Μαΐου 2019, ώστε να υποστηριχθεί οργανωτικά το datathon.

Για να συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντών υποστήριξης του 1ο Ηealth Datathon συμπληρώστε την φόρμα που υπάρχει διαθέσιμη εδώ.

Leave a Comment