ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

MyData Online 2020 Conference: 10-12 Δεκεμβρίου- 3ήμερο online Διεθνές Συνέδριο για τα προσωπικά δεδομένα

Το MyData Online 2020 Conference θα πραγματοποιηθεί 10- 12 Δεκεμβρίου 2020, και θα περιλαμβάνει 3 ενότητες σχετικές με σύγχρονα θέματα όπως Έξυπνες Πόλεις, Διαδίκτυο των Πραγμάτων, Εκπαίδευση, Κλιματική Αλλαγή, Ανθρωποκεντρική Διακυβέρνηση, καθώς και ζητήματα που άπτονται του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και των προσωπικών δεδομένων.

Η πιο πολυσυλλεκτική διεθνής κοινότητα στο χώρο, προωθεί με την συμμετοχή επιστημόνων, νομικών, στελεχών επιχειρήσεων και μελών της κοινωνίας των πολιτών, τον διεθνή διάλογο για επίκαιρα θέματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση της ατζέντας στο Open Space

Λίγα Λόγια για τη Πρωτοβουλία MyData

Η βραβευμένη διεθνής πρωτοβουλία MyData (https://mydata.org/) ξεκίνησε το 2016 ως ένα συνέδριο συνάντησης των διαφορετικών πρωτοβουλιών για την ανάδειξη των προσωπικών δεδομένων στην κορυφή της ατζέντας τόσο των ερευνητικών όσο και των επιχειρηματικών και των πολιτικών διεργασιών.  


Σήμερα αποτελεί πλέον έναν αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό με την επωνυμία MyData Global με παρουσία στην χώρα μας μέσω του MyData Greek Hub τον οποίο έχει αναλάβει ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος του διεθνούς οργανισμού Mydata είναι η αναδιαμόρφωση του οικοσυστήματος των προσωπικών δεδομένων, εισάγοντας την παραδοχή πως όλοι οι άνθρωποι, τα υποκείμενα της επεξεργασίας, θα πρέπει να έχουν τον τελικό και πλήρη έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων. Σε αυτή την κατεύθυνση έχει διαμορφώσει και επεκτείνει ένα ρεαλιστικό κατανεμημένο οικοσύστημα διαχείρισης προσωπικών δεδομένων, βασισμένο σε μία θεωρητικά θεμελιωμένη αρχιτεκτονική και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις.

Εγγραφές στο συνέδριο

Η κοινότητα MyData Greece του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών εξασφάλισε έκπτωση 20% για όλους τους συμμετέχοντες από την Ελλάδα με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού “WelcomeMyDataGreece”.  

Αγοράστε το εισιτήριό σας στο https://online2020.mydata.org/tickets/ 

Το κόστος συμμετοχής είναι (χωρίς την έκπτωση): 

  • Early Bird: 99€  (μέχρι 25 Οκτ)
  • Normal : 124€  (μέχρι 29 Νοε)
  • Late Bird: 149€ (από 30 Νοε) 

Leave a Comment