ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα Εθελοντών για τη συνάντηση του MyData Athens – 13-15/11/2019

Στις 13,14&15  Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ-Δημόκριτος και συγκεκριμένα στη Βιβλιοθήκη (κτήριο 15), ο ελληνικός κόμβος MyData Greece, θα διοργανώσει μια ημερίδα, για το MyData, σχετικά με το παρόν και το μέλλον της ρύθμισης, διαχείρισης και αξιοποίησης των δεδομένων μας. 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε νομικούς, τεχνολόγους, επιχειρήσεις και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με ιδέες και προτάσεις στη δημιουργία ανθρωποκεντρικών δομών στο χώρο του διαδικτύου και των τεχνολογιών αιχμής. 

Κάλεσμα για Εθελοντές

Ως εθελοντές θα αναλάβετε οργανωτικά καθήκοντα, όπως προετοιμασία υλικού, γραμματειακή υποστήριξη, έλεγχος και προετοιμασία τεχνικού εξοπλισμού, παροχή πληροφοριών στους συμμετέχοντες, άμεση διαχείριση εκτάκτων περιστατικών, επιπλέον θα σας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθείτε για το mydata.org και να συμμετέχετε στις δράσεις του ελληνικού κόμβου MyData στην Ελλάδα.

Παράλληλα, θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να βοηθήσετε στην οργάνωση της ημερίδας, θα δοθεί και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Κάλεσμα για φωτογράφο

Αν είστε φωτογράφος ή βιντεογράφος και θέλετε να βοηθήσετε εθελοντικά στην κάλυψη της εκδήλωσης, συμπληρώστε την φόρμα και επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο την φόρμα.

Για να συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντών υποστήριξης του  του MyData Greece συμπληρώστε την φόρμα που υπάρχει διαθέσιμη εδώ.

Leave a Comment